Zeus VS Hades - Gods of War Demo

"Zeii greci se infrunta in Zeus VS Hades - Gods of War

O confruntare epica ii asteapta pe jucatori in Zeus VS Hades - Gods of War, care prezinta niveluri de volatilitate schimbabile pentru ca jucatorii sa aleaga intre Olympus si Hades - ultimul zeu al lumii subterane fiind cel mai volatil dintre cei doi.

Jucatorii au la dispozitie doua bonusuri diferite pe care le pot declansa, ambele oferind Expanding Wilds care pot ateriza pe orice rola.

In timpul rundelor bonus, jucatorii pot asista la o batalie intre cei doi titani puternici.

Indiferent de partea care domneste victorioasa, jucatorii se pot astepta ca multiplicatori de pana la 100x sa fie adaugati pentru a spori recompensele.

Orice rola wild aterizata va fi, de asemenea, mentinuta pe loc pentru rotirile ulterioare, crescand sansele de a obtine premii uriase, cu un castig maxim de 15.000x oferit."

Incearca slotul online Zeus vs Hades: Zeii Razboiului in modul demo gratuit, fara a fi necesara descarcarea sau inregistrarea, si citeste recenzia jocului inainte de a juca pe bani reali.

 

Continut articol

Zeus vs Hades: Gods of War. 1

Tema și povestea jocului Zeus vs Hades: Zeii Razboiului 1

Grafică, Sunete și Animații Zeus vs Hades. 1

Gameplay Zeus vs Hades demo. 1

Simboluri si bonusuri Zeus vs Hades demo. 1

RTP si Volatilitate Zeus vs Hades Demo. 2

Cumpara rotiri gratuite Zeus vs Hades. 2

Unde pot juca Zeus vs Hades?. 2

 

 

Tema și povestea jocului Zeus vs Hades: Zeii Razboiului 

Acesta este un joc de tip slot care are ca tema mitologia greaca antica.

Povestea principala se invarte in jurul confruntării dintre Zeus și Hades, oferind jucatorilor posibilitatea de a alterna între două moduri de joc distincte.

La începutul jocului va fi nevoie sa alegi intre cele doua tabere,cea a lui Zeus si cea a lui Hades. Cu toate acestea poti alege să schimbi tabara oricand pe parcursul jocului.

 

Grafică, Sunete și Animații Zeus vs Hades

Pragmatic Play are o istorie de a oferi sloturi bune cu tematică din Grecia Antica, iar Gates of Olympus este unul dintre cele mai populare titluri ale dezvoltatorului. Zeus vs Hades face si el ca mitologia greaca sa ajunga pe ecranul tau si sa te incante cu un joc plin de momente distractive ce se pot transforma în castiguri substantiale.

Desi slotul nu se aventurează prea mult în tema mitologica, capacitatea de a comuta între doua moduri de joc si setari diferite este un aspect interesant. In versiunea Zeus a jocului, vei juca pe varful Muntelui Olimp, cu cerul albastru strălucitor al Atenei care aduce actiunea la viata. Cand schimbi în modul Hades, vei fi întâmpinat de flacarile rosii aprinse ale lumii subterane.

Aspectul jocului este foarte bine realizat, chiar daca nu este foarte original. Totul arata lustruit și ordonat.

 

Gameplay Zeus vs Hades demo

Cand incarci jocul Zeus vs Hades: Zeii Războiului, vei avea de ales intre doua moduri de joc. Aceasta alegere va afecta doar volatilitatea jocului, în timp ce jocul de bază rămâne același indiferent de opțiunea aleasa.

Slotul foloseste o grila de 5x5 cu 15 linii de plata care sunt active la fiecare rotire. Combinarile castigatoare se formează pe liniile de plata pe role consecutive, incepand de la rola cea mai din stanga.

 

Simboluri si bonusuri Zeus vs Hades demo

La fel ca în jocul de bază, caracteristicile bonus nu sunt influențate de modul de joc ales.

Prima caracteristică pe care o vei întâlni probabil este Simbolul Wild Extensibil. De fiecare dată când un simbol Wild apare, acesta se va extinde pentru a umple întreaga rolă. O scurtă luptă între Zeus și Hades are loc, dar rezultatul este irelevant. Apoi, simbolul Wild va adăuga un multiplicator între x2 și x100. Acest multiplicator va fi aplicat oricăror câștiguri la care simbolul Wild participă. Celălalt bonus este runda de Rotiri Gratuite Zeus vs Hades: Zeii Războiului. Va trebui să obții trei simboluri Scatter pentru a declanșa 10 rotiri gratuite. În timpul rundei, orice simbol Wild extensibil care apare va deveni lipicios și va rămâne pe loc până la sfârșitul bonusului.

În funcție de locația ta, s-ar putea să ai acces și la o caracteristică de Cumpărare Bonus care îți permite să cumperi intrarea în Rotirile Gratuite.

 

RTP si Volatilitate Zeus vs Hades Demo

Pragmatic Play a utilizat un model matematic solid pentru Zeus vs Hades: Zeii Razboiului. Rata de returnare catre jucator (RTP) pentru acest joc este de 96.05%. Exista totusi si alte versiuni disponibile. Conform ghidului nostru de strategie pentru sloturi, recomandam slotul în varianta demo pentru a putea avea o imagine asupra  RTP-ului. Slotul este considerat a avea o volatilitate ridicata. Ambele moduri de joc sunt foarte volatile, cu versiunea Hades descrisa ca fiind extrem de volatila de catre Pragmatic Play.

Castigul maxim in slot este generos, de 15,000x miza ta, ceea ce va mulțumi majoritatea jucatorilor.

 

Cumpara rotiri gratuite Zeus vs Hades

Ai posibilititea de a declansa imediat runda de rotiri gratuite folosind functia de Cumparare Bonus sau, cum este cunoscuta si sub numele de “Cumparare Speciala”.

Pentru fiecare mod de joc, ai la dispozitie doua variante:

  • Modul Olympus:

Rotiri Gratuite (75X): Aceasta activeaza runda standard de rotiri gratuite, avand o volatilitate inalta si un RTP de 96.04%.Super Rotiri Gratuite (300X): Aceasta optiune include un simbol Wild cu multiplicator garantat, care apare in prima runda de rotiri gratuite. RTP-ul este de 96.01% atunci cand optezi pentru Super Rotiri.

  • Modul Hades:

Rotiri Gratuite (150X): Aceasta activeaza runda standard de rotiri gratuite, cu o volatilitate extrem de inalta si un RTP de 96.14%.Super Rotiri Gratuite (300X): Aceasta optiune include un simbol Wild cu multiplicator garantat, care apare in prima runda de rotiri gratuite. RTP-ul este de 96.08% atunci cand optezi pentru Super Rotiri Gratuite.

 

Unde pot juca Zeus vs Hades?

Numeroase cazinouri online din Romania iti propun sa te bucuri de jocul Zeus vs Hades si sa experimentezi o distractie de top.  Printre aceste platforme se afla Netbet, Magic Jackpot, Unibet, Maxbet, Betano si altele, pe care le poti descoperi in detaliu pe site-ul nostru!