Jocuri disponibile

Sloturi
Ruleta
Blackjack
Poker
Video Poker
Casino Live
Pariuri Sportive
Pariuri eSports
Pariuri Virtuale
Pariuri Loto
Baccarat
Bingo

Joaca la Winboss pe urmatoarele dispozitive

Bonus pe laptop si pc

Laptop & PC

Bonus pe Android

Telefon & Tableta Android

Bonus pe iOS

Telefon & Tableta IOS

Bonus pe windows

Telefon & Tableta Windows

Winboss Bonus Bun Venit – 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite

Descopera universul Winboss si avantajele unui bonus generos de inregistrare care poate ajunge pana la 6000 RON, plus 600 de rotiri gratuite. Am explorat aceasta promotie si ne-am bucurat de fiecare slot oferit! Consulta articolul nostru pentru a afla cum poti beneficia si tu de bonusul de bun venit Winboss la primele tale depuneri!

 

Cuprins articol

Winboss Bonus Bun Venit – 6000 RON + 600 Rotiri Gratuite. 1

Winboss Bonus Bun Venit – Ce Presupune?. 1

Revendicare Bonus Bun Venit Winboss. 1

Conditii Importante bonus de bun venit Winboss. 2

Winboss Bonus Bun Venit – Ce Presupune?

Winboss iti ofera un bonus de bun venit impresionant care poate ajunge pana la 6000 RON, plus 600 rotiri gratuite, distribuite pe parcursul a cinci transe de depuneri:

Prima Depunere: Un bonus de 100% pentru sume intre 100 si 299 RON, plus 100 de Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown Clover Chance (EGT Digital), cu o valoare de 0,20 RON per rotire.

A Doua Depunere: 100 de Rotiri Gratuite la Gates of Olympus (Pragmatic Play) pentru depuneri intre 100 si 299 RON, cu miza de 0,20 RON/rotire, sau 100 de Rotiri Gratuite cu miza de 1,00 RON/rotire pentru depuneri peste 300 RON.

A Treia Depunere: Un bonus de 75% pentru sume intre 100 si 299 RON, plus 75 de Rotiri Gratuite la Burning Hot (Amusnet), cu miza de 0,20 RON/rotire. Pentru depuneri peste 300 RON, primesti un bonus de 75% (maxim 2000 RON) si 150 de Rotiri Gratuite la Wanted Dead or a Wild (Hacksaw Gaming), cu miza de 0,80 RON/rotire.

A Patra Depunere: 100 de Rotiri Gratuite la Big Bass Bonanza (Pragmatic Play) pentru sume intre 100 si 299 RON, cu miza de 0,20 RON/rotire, sau 100 de Rotiri Gratuite cu miza de 1,00 RON/rotire pentru depuneri peste 300 RON.

A Cincea Depunere: Un bonus de 100% pentru sume intre 100 si 299 RON si 100 de Rotiri Gratuite la Zeus vs Hades (Pragmatic Play), cu miza de 0,20 RON/rotire. Pentru depuneri peste 300 RON, beneficiezi de un bonus de 125% (maxim 2000 RON) si 150 de Rotiri Gratuite la Mental (Nolimit), cu miza de 1,00 RON/rotire.

Revendicare Bonus Bun Venit Winboss

Iata cum poti accesa bonusul de bun venit oferit de Winboss, un proces simplu si intuitiv:

Pasul 1: Selecteaza optiunea ‘Profita Acum’ pentru a fi redirectionat direct la pagina promotiei.

Pasul 2: Apasa pe ‘Vreau Bonus’. Pentru a beneficia de promotiile Winboss, este necesar sa ai un cont activ. Asigura-te ca ai finalizat inregistrarea si verificarea contului Winboss. Daca intampini dificultati, poti consulta ghidurile special pregatite pentru tine.

Pasul 3: Realizeaza depunerile cerute pentru a te califica pentru bonusul complet. Retine ca trebuie sa depui cel putin 100 RON pentru fiecare din cele cinci etape ale bonusului.

Conditii Importante bonus de bun venit Winboss

Iata un rezumat al termenilor si conditiilor pentru bonusul de bun venit de la Winboss:

Unicitatea Bonusului: Ai dreptul sa revendici bonusul o singura data pentru primele cinci depuneri eligibile.

Conditii de Rulaj: Pentru a debloca bonusul, trebuie sa indeplinesti un rulaj de 29 de ori suma combinata a depunerii initiale si a bonusului (B+D)x29.

Rulaj pentru Rotiri Gratuite: Castigurile obtinute din rotiri gratuite trebuie rulate de 15 ori.

Valabilitatea Bonusului: Bonusul este activ timp de 7 zile de la activare. Daca nu indeplinesti cerintele de rulaj in acest interval, bonusul si castigurile aferente vor fi anulate.

Limitarea Crearii de Conturi: Nu este permisa crearea de conturi multiple pentru a beneficia de promotie de mai multe ori.

Restrictii de Eligibilitate: Bonusul de bun venit este limitat la unul per dispozitiv, adresa de domiciliu, persoana si adresa IP.

 

Profitand de bonusul Winboss, te vei bucura de un buget solid si numeroase rotiri gratuite la sloturi de top, care ofera rate de plata superioare. Astfel, sansele tale de a castiga sunt considerabil imbunatatite. Realizeaza depunerile necesare si lasa-te rasfatat de bonusul de bun venit Winboss!