The Dog House Megaways DEMO Speciala

The Dog House Megaways demo este unul dintre jocurile care s-au bucurat de o crestere a popularitatii incredibila in ultimii ani. Indragitul joc cu construit in jurul cateilor este produs de Pragmatic Play are un RTP de 94.55%, iar miza minima pe care o puteti juca este de 0.80 RON, in timp ce miza maxima ajunge pana la 400 RON.

The Dog House Megaways demo este disponibil pe site-ul nostru in sectiunea de pacanele gratis si va recomandam sa incercat aceasta varianta a jocului inainte de a trece la jocul pe bani reali. Jocul prezinta 6 role, iar liniile de plata difera fata de jocurile clasice, fiind un joc de tip Megaways.

Mai exact, in jocurile de tip Megaways exista sute de mii de combinatii de linii, astfel ca indiferent unde iti apare un simbol, daca acesta este prezent pe minimum trei role consecutive de la stanga la dreapta, jocul va efectua o plata. Practic nu exista linii prestabilite, iar jocul va plati utilizatorului un castig daca un simbol anume apare pe cel putin trei role de la stanga la dreapta, sau daca este inlocuit de simbolul WILD.

Trebuie sa precizam ca jocul The Dog House Megaways are o volatilitate ridicata, iar acest lucru inseamna ca efectueaza plati ceva mai rar decat alte jocuri, insa exista sanse sa prindeti un castig foarte mare la acest joc.

Cum joci The Dog House Megaways?

Asa cum am spus si mai sus, recomandam oricarui jucator sa incerce intai varianta The Dog House Megaways demo pana se familiarizeaza cu jocul si sistemul de plati, iar abia mai apoi poate sa incerce jocul pe bani reali. Gasiti mai jos principalele informatii despre cum se joaca The Dog House Megaways.

 • Deschideti jocul si alegeti miza pe care vrei sa o joci la fiecare rotire.
 • Puteti configura viteza jocului, sunetul, muzica sau miza apasand butonul SETARI reprezentat in joc de cele trei linii de pe ecran.
 • Campurile MIZA si CREDIT va arata suma pariului la fiecare rotire, respectiv balanta de care dispuneti in timpul jocului.
 • La fiecare rotire, simbolurile vor aparea pe ecran de sus in jos, iar obiectivul principal este sa prindeti cel putin trei simboluri SCATTER pentru a activa runda bonus (speciala).
 • In cazul in care nu doriti sa asteptati, puteti plati miza x100 pentru a declansa manual runda bonus.
 • Fie ca prindeti minimum trei simboluri SCATTER, fie ca alegeti sa cumparati runda bonus, veti avea de ales ce fel de runda speciala doriti sa jucati (Raining Wilds sau Sticky Wilds), insa despre acest lucru discutam mai jos in sectiunea dedicata rundei bonus la jocul The Dog House Megaways demo.


Dog House demo – Simboluri

Exista sase simboluri cu semne din carti de joc, iar acestea efectueaza cele mai slabe plati din joc, comparativ cu simbolurile premium despre care vom discuta putin mai jos. Aceste simboluri sunt reprezentate 10, J, Q, K, A, fiecare avand si o culoare diferita una fata de cealalta.

Pe de alta parte, exista si simboluri premium, reprezentat de diferite imagini, iar acestea sunt cele mai cautate de catre jucatori, dat fiind faptul ca efectueaza cele mai bune plati. Mai exact, in ordinea platilor efectuate, de la cel mai mic la cel mai mare, avem urmatoarele simboluri premium: os, zgarda, caine pe fundal albastru, caine pe fundal gri, catelusa pe fundal roz si caine rottweiler, acesta din urma fiind cel mai bun simbol din jocul The Dog House Megaways demo.

Pe langa aceste simboluri care efectueaza plati catre jucatori, mai exista doua simboluri speciale, mai exact simbolul SCATTER, reprezentat de o labuta de caine peste care scrie “bonus”, dar si simbolul WILD, reprezentat de o cusca de caine. Simbolul SCATTER declanseaza runda bonus (speciala) daca sunt cel putin astfel de simboluri pe ecran, in timp de simbolul WILD inlocuieste orice alt simbol platitor in joc, existand sansa sa vina la pachet si cu multiplicator.


The Dog House Megaways runda bonus (speciala)

Atractia principala din acest joc o reprezenta runda bonus (speciala), unde jucatorii beneficiaza de rotiri gratuite, avand posibilitatea de a alege modul de joc al acestei runde. In primul rand, pentru a declansa runda bonus, jucatorii au nevoie sa prinda cel putin trei SCATTERE pe ecran. De asemenea, in varianta Megaways a jocului, utilizatorii au si posibilitatea de a cumpara runda bonus, platind o suma egala cu miza x100.

In functie de numarul de SCATTERE care apar pe ecran, jucatorii vor primi mai multe sau mai putine rotiri gratuite. Inainte de a discuta acest aspect, trebuie sa stabilim care sunt cele doua moduri de joc ale rundei speciale.

 • Speciala cu Sticky Wilds
 • Speciala cu Raining Wilds

Abordam fiecare mod de speciala la The Dog House Megaways demo si explicam principiul fiecarui joc mai jos.


Speciala cu Sticky Wilds

Daca jucatorul alege acest mod de joc cand prinde sau cumpara speciala, atunci WILD-urile care vor cadea pe ecranul de joc, vor ramane in continuare pe parcursul tuturor rotirilor gratuite din runda bonus. De asemenea, aceste simboluri WILD pot veni si cu multiplicator, urmand sa creasca in mod considerabil eventualele castiguri. In functie de cate SCATTERE apar pe ecran, jucatorul va primi un anumit numar de rotiri gratuite in runda bonus, dupa cum urmeaza:

 • 3 simboluri SCATTER -> 7 rotiri gratuite cu Sticky Wilds.
 • 4 simboluri SCATTER -> 12 rotiri gratuite cu Sticky Wilds.
 • 5 simboluri SCATTER -> 15 rotiri gratuite cu Sticky Wilds.
 • 6 simboluri SCATTER -> 20 rotiri gratuite cu Sticky Wilds.


Speciala cu Raining Wilds

In cazul in care jucatorul alege sa joace runda bonus in acest mod, atunci WILD-urile pe care le va primi in timpul rotirilor gratuite nu vor ramane si pe parcusul rotirilor urmatoare, ci se vor reseta la fiecare spin. In timpul fiecarei rotiri pot aparea pana la 6 simboluri WILD cu multiplicatori de x1, x2 sau x3. La fel ca si in cazul anterior, in functie de cate SCATTER prinde jucatorul, numarul de rotiri gratuite pe care le va primi difera:

 • 3 simboluri SCATTER -> 15 rotiri gratuite cu Raining Wilds.
 • 4 simboluri SCATTER -> 18 rotiri gratuite cu Raining Wilds.
 • 5 simboluri SCATTER -> 25 rotiri gratuite cu Raining Wilds.
 • 6 simboluri SCATTER -> 30 rotiri gratuite cu Raining Wilds.


Unde joci The Dog House Megaways cu bani reali

La ora actuala, orice cazino online care se respecta cu siguranta are in oferta jocul The Dog House Megaways, fiind unul dintre cele mai cunoscute din industria de gamblin online. Bineinteles, este extrem de important ca atunci cand va alegeti cazinoul unde sa jucati The Dog House Megaways sa verificati ca acesta sa detina o licenta in Romania de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Pe pagina principala a site-ului faradepunere.ro veti gasi o lista cu toate cazinourile licentiate pe care echipa noastra le recomanda si la care cu siguranta veti gasi si mult cunoscutul joc de la Pragmatic Play.

Tineti cont ca periodic anumite cazinouri acorda si oferte cu rotiri fara depunere la diferite jocuri, printre care si Dog House Megaways. Precizam ca multi dintre fanii jocului aleg sa activeze la Winner bonus fara depunere si sa joace pe una dintre cele mai apreciate platforme de gambling din Romania la ora actuala.