Betano, unul dintre cei mai cunoscuti operatori de pariuri sportive din Romania, isi intampina clientii cu o varietate de oferte si promotii care pot transforma fiecare eveniment sportiv intr-o experienta unica si profitabila. Cu o platforma usor de navigat si o selectie vasta de sporturi, Betano se pozitioneaza ca un lider in industria pariurilor.

 

Cuprins articol

Oferte Pariuri Sportive Betano: Oportunitati de Castig in Diverse Sporturi 1

Bonusuri de Bun Venit si Promotii 1

Varietatea Sporturilor. 1

Pariuri Live si Functionalitati Avansate. 1

Oferte de pariuri sportive. 1

Bonusul Multiplu de la Betano. 1

Castig Sansa. 2

Avans de doua goluri 2

MegaCote Betano. 2

Siguranta si Responsabilitate. 2

Opinie despre oferta pariuri sportive Betano. 3

 

Bonusuri de Bun Venit si Promotii

Unul dintre cele mai atractive aspecte ale Betano sunt bonusurile de bun venit. Acestea sunt concepute pentru a oferi noilor utilizatori un start avantajos in lumea pariurilor. In plus, promotiile periodice asigura ca fiecare parior are sansa de a beneficia de oferte speciale care sa-i mareasca potentialul de castig.

Varietatea Sporturilor

De la fotbal la tenis, de la baschet la handbal, Betano acopera un spectru larg de sporturi, oferind cote competitive pentru o multitudine de campionate si competitii. Fie ca este vorba de evenimente locale sau internationale, pariorii au acces la o gama diversificata de optiuni pentru a-si plasa pariurile.

Pariuri Live si Functionalitati Avansate

Pariurile live sunt o caracteristica esentiala la Betano, permitand pariorilor sa se implice direct in actiunea din teren. Cu actualizari rapide si posibilitatea de a plasa pariuri in timp real, emotia jocului este mereu la indemana.

Oferte de pariuri sportive

Betano pune la dispoziția jucătorilor oferte de pariuri pentru majoritatea sporturilor din oferta sa de pariere. Iti vom prezenta principalele oferte la cele mai jucate sporturi :

Bonusul Multiplu de la Betano

Bonus Multiplu Betano: castiga un bonus suplimentar de pana la 70% la pariurile multiple!

Betano ofera un bonus multiplu jucatorilor care plaseaza pariuri multiple pe anumite competitii sportive, precum Cupa Mondiala, Euro, Liga Campionilor, NBA, Australian Open, Roland Garros, Wimbledon si US Open.

Bonusul variaza in functie de numarul de selectii de pe biletul de pariuri, de la 3% pentru 2 selectii pana la 70% pentru 14 selectii sau mai mult.

Oferta este valabila numai pentru anumite piete principale, cum ar fi Rezultatul meciului, Peste/Sub totalul golurilor, Ambele echipe vor inscrie (fotbal), Castigator, Handicap, Total puncte (baschet) si Castigator, Handicap jocuri, Total seturi meci (Peste/Sub) (tenis).

Castig Sansa

Betano ofera o promotie numita Castig Sansa, prin care puteti recupera banii daca pierdeti un singur meci dintr-un pariu multiplu pe fotbal sau baschet. Aceasta oferta este valabila pentru pariuri multiple cu intre 5 si 10 variante, iar cota minima pe meci trebuie sa fie de 1.65.

Oferta este valabila doar pentru anumite competitii de fotbal si baschet, iar pariurile trebuie sa fie simple, cum ar fi Rezultat final, Total goluri Peste/Sub in meci, Ambele echipe inscriu GG/NG in fotbal, sau Castigator, Handicap, Total Puncte in meci Peste/Sub in baschet. Suma maxima returnabila este de 100 RON, iar oferta nu este valabila daca oricare dintre meciuri se amana, se anuleaza sau rezultatul este omologat cu cota 1.

Avans de doua goluri

Oferta "Avans de 2 Goluri" vine in sprinjinul jucatorilor cu un avantaj major. Pariorii pot castiga pariul daca echipa pe care au pariat are un avans de doua goluri in orice moment al meciului, chiar daca adversarii marcheaza sau castiga ulterior meciul.

Oferta se aplica pentru pariurile pe Rezultatul final (castiga echipa gazda sau oaspetii), fiind valabila în principalele competitii sportive.

Același tip de oferta este valabila și la turneele de tenis de mare slem, unde avansul de doua seturi aduce validarea pariului ca și castigator.

Pentru celelalte sporturi același tip de avantaj este primit în felul urmator: In baschet un avans de 20 de puncte valideaza pronosticul ca și castigator, in hochei pe gheata 3 goluri avans, in volei 2 seturi avans, în baseball 5 run-uri avans, in handbal 6 goluri avans iar in  fotbalul

american 17 puncte avans.

MegaCote Betano

MegaCote ofera cote marite la pariurile simple pe fotbal, baschet, tenis si volei, inainte de inceperea meciului. MegaCote se aplica doar la meciurile selectate, marcate cu pictograma "MC".

Betano ofera si alte promotii, precum 500.000 de lei si excursii la EURO prin plasarea de predictii gratuite, precum si sugestii de pariuri.

Siguranta si Responsabilitate

Betano pune un accent deosebit pe jocul responsabil si siguranta utilizatorilor sai. Cu sisteme de securitate avansate si o politica transparenta, pariorii pot avea incredere ca experienta lor pe platforma este protejata si echitabila.

Opinie despre oferta pariuri sportive Betano

Ofertele de pariuri sportive de la Betano sunt concepute pentru a satisface nevoile si preferintele tuturor tipurilor de pariori. Cu o abordare orientata catre client si o platforma prietenoasa, Betano reprezinta o alegere excelenta pentru cei care cauta o experienta de pariere de top.

 

Bonus fara depunere

800 Rotiri Gratuite Fara Depunere

  • Cod Promotional: 8ANI pentru rotiri gratuite la Rise of Ra Clover Chance
  • 200 rotiri gratuite instant la deschiderea contului
  • 600 rotiri gratuite a doua zi dupa verificarea contului
string(72) "+ Bonus la depunere 1000 lei bonus 100%"

+ Bonus la depunere 1000 lei bonus 100%

Bonus de bun venit

Bonus de Bun Venit pana la 1000 RON

  • 100% Bonus pana la 1000 RON
  • Dublu de Jucat: Depui 100, Joci cu 200
  • Exclusiv pentru Jucatorii Noi
string(53) "+ Bonus la depunere "