Mustang Trail Demo

Mustang Trail este un joc furnizat de Pragmatic Play, un furnizor bine cunoscut pe piata jocurilor de noroc pentru noile lor jocuri. Popularitatea jocurilor Pragmatic Play se intinde pe tot globul, ei fiind creatorii unora dintre cele mai populare sloturi in momentul de fata.

Mustang Trail este unul din jocurile cu potential nefolosit deoarece e oarecum eclipsat de multitudinea de posibilitati de la furnizorul Pragmatic Play. Dar noi scriem acest articol fix pentru a arata ce fel de castiguri si senzatii poate oferi acest joc!

Acestea fiind spuse, hai sa vedem ce fel de joc este Mustang Trail!

Este Mustang Trail un joc bun?

Jocul Mustang Trail de la Pragmatic Play se remarca prin functiile sale deosebite. Face parte dintr-o gama de jocuri noi, foarte cunoscuta jucatorilor romani din mediul online, Mustang Trail nefiind disponibil in salile de cazino clasice

Ca sa raspundem la intrebarea ,, Este Mustang Trail un joc bun?” trebuie sa va spunem ca acest joc de noroc este diferit fata de clasicele sloturi prin grafica si stil de joc, plus ca acest joc ofera si Rotiri Gratuite, adica optiunea FREE SPINS!

Decideti voi daca merita sa joci Mustang Trail chiar aici!

Ce RTP are jocul Mustang Trail?

Cand vine vorba de castiguri, cu totii ne gandim la castiguri cat mai mari. Acest vis al castigului maxim la un anumit joc sau castigarea unui premiu Jackpot ne-au trecut prin cap tuturor la un moment dat.

Mustang Trail este un slot de tip Spin to Win cu functie Free Spins pe care il puteti gasi doar in mediul online. Se remarca printr-un RTP (Return to Player) ridicat de 96.04%.

Acest indicator RTP este conceput pentru a informa jucatorii cu privire la procentul din totalul sumelor pariate la acest slot care va fi returnat jucatorilor pe o perioada lunga de timp.

Stabilirea unor limite clare de timp si bani atunci cand intrati in lumea jocurilor de noroc este esentiala pentru a mentine o experienta placuta si lipsita de riscuri.

Mustang Trail – Simboluri, Mize si Functii

Noi va oferim pe pagina noastra varianta gratis a jocului Mustang Trail , fara bani, unde puteti incerca acest joc nou.

Daca vreti sa va incercati norocul cu bani reali, dati click aici pentru a obtine un bonus de bun venit si profitati de oferta!

In partea de jos a ecranului veti gasi mereu mizele pe care puteti sa jucati. In stanga jos aveti afisat Credit si Miza. Schimbarea mizei se face insa din partea dreapta, langa butonul de Start Spin, pe butonul + sau  pe butonul - . Daca apasati pe oricare dintre cele doua se va afisa un meniu cu miza voastra per linie, liniile jocului si miza totala.

Miza este alegerea voastra personala. Sfatul nostru este sa alegeti intotdeauna miza in concordanta cu bugetul dumneavoastra.

Pentru a accesa Tabelul de plata al jocului Mustang Trail direct in interfata de joc trebuie sa dati click pe butonul de Informatii din stanga jos a ecranului de joc, si in noua fereastra deschisa veti gasi toate platile fiecarui simbol deja ajustat la miza aleasa de voi.

Simbolurile afisate pe ecran au fost alese in legatura cu tema jocului, adica Vestul Salbatic. Veti gasi si simbolurile clasice, 10, J, Q, K, A, dar mai sus de aceasta ca si plati sunt simbolurile caracteristice Mustang Trail precum Iguana, Capra de Munte, Vulturul, Bizonul si bineinteles, simbolul cu cea mai mare plata, Mustangul. Tot in cadrul acestui joc aveti si simbolul „Wild” reprezentat prin imaginea unui calaret pe cal, deasupra caruia este scris cu litere rosii WILD. Scatterul din acest joc este poate cel mai frumos simbol estetic, dar bineinteles si cel mai dorit deoarece el ofera Free Spins. Este reprezentat prin capul unui cal mustang facut din aur, intr-un cerc de flacari.

Un alt aspect important la jocul Mustang Trail functia Free Spins! La jocul Mustang Trail puteti beneficia in timpul rotirilor de minim 10 Rotiri Gratuite in functia speciala. Pentru a activa aceasta functie trebuie sa prindeti pe ecran minim 3 simboluri Scatter pe rolele 1, 3 si 5.

IMPORTANT! DESI JOCURILE DE NOROC POT OFERI O EVADARE DIN VIATA DE ZI CU ZI SI O MODALITATE DE A TE DISTRA, TINETI CONT CA TREBUIE SA FITI RESPONSABILI SI ASUMATI CAND INTRATI INTR-UN CAZINO, ONLINE SAU FIZIC, PENTRU A VA PUTEA BUCURA DE O EXPERIENTA DE NEUITAT!