Dice & Roll este un slot video vibrant si colorat, creat de Euro Games Technology (EGT), care combina simbolurile clasice ale fructelor cu o tematica moderna de zaruri. Acest joc se remarca prin grafica sa vie si simbolurile traditionale, oferind o experienta de joc atat nostalgica, cat si inovatoare.

 

Continut articol

Dice & Roll 1

De ce sa joc Dice&Roll?. 1

Grafica si Simboluri 1

Caracteristici Speciale. 1

Dice and Roll – simboluri Wild, dublaj si jackpot. 1

Structura Jocului 2

RTP si Volatilitate. 2

Cum joc Dice&Roll Demo?. 2

 

 

De ce sa joc Dice&Roll?

Slotul Dice Roll se remarca prin simplitatea sa, avand 10 linii de castig fixe distribuite pe 5 role. Acesta este ideal pentru cei care prefera un joc direct si fara complicatii, cu singura functie speciala fiind optiunea de Dublaj.

Pentru a evita confuzia generata de prea multe alegeri, Dice Roll ofera un numar limitat de mize, variind de la 10 la 200 de credite. Pentru cei care sunt mai precauti cu bugetul, exista posibilitatea de a testa mai intai sloturile gratuite Dice sau de a incepe cu miza minima.

Cu o tematica inspirata din epoca retro, Dice Roll surprinde printr-o grafica moderna si de inalta calitate. Simbolurile, de la fructe vibrante precum pepeni si lamai, pana la elemente clasice ca septari si clopotei, sunt realizate cu o atentie deosebita la detalii, asigurand o experienta de joc placuta si actuala.

 

Grafica si Simboluri

Slotul Dice & Roll prezinta o grafica de inalta calitate, cu fructe delicioase si realiste, precum cirese rosii, lamai suculente, portocale, prune, pepeni si struguri apetisanti. Pe langa acestea, jocul include si simboluri clasice precum clopotelul de aur si norocosul numar 7. Simbolul scatter este reprezentat de o stea, iar simbolul wild este un set de zaruri rosii1.

 

Caracteristici Speciale

Desi Dice & Roll pastreaza un stil simplu, fara functii complexe sau rotiri gratuite, jocul ofera un simbol wild extensibil si posibilitatea de a paria castigurile pentru a le dubla. De asemenea, slotul include un jackpot progresiv misterios, parte din sistemul “Jackpot Cards” al EGT, care poate fi castigat aleatoriu de jucatori.

 

Dice and Roll – simboluri Wild, dublaj si jackpot

Slotul Dice Roll nu include functia de rotiri gratuite, dar ofera oportunitatea de a paria castigurile printr-o functie de dublaj. Ai sansa de a-ti mari de pana la 35 de ori miza prin ghicirea culorii unei carti, rosu sau negru, de pana la cinci ori consecutiv. Fiecare alegere corecta iti dubleaza premiul, dar o greseala inseamna pierderea sumei pariate.

 

Jocul de la EGT, Dice and Roll, vine cu patru jackpot-uri progresive in cadrul sistemului Jackpot Cards. Aceste jackpot-uri misterioase pot fi activate aleatoriu, iar cand se intampla, ai sarcina de a descoperi trei carti identice dintr-un set de 12, pentru a castiga unul dintre premiile progresive.

Simbolul Wild este un element cheie in Dice Roll, deoarece ori de cate ori apare, se extinde pe rolele adiacente, generand mai multe combinatii castigatoare si crescand astfel potentialul de castig.

 

Structura Jocului

Dice & Roll are o structura clasica cu 5 role si 10 linii de plata. Valoarea monedelor variaza, iar jucatorii pot alege miza dorita folosind butoanele de sub role. Functia “Autoplay” este disponibila pentru cei care doresc sa joace mai multe rotiri consecutiv, iar optiunea “Gamble” permite jucatorilor sa-si dubleze castigurile ghicind culoarea corecta a unei carti intoarse cu fata in jos.

 

RTP si Volatilitate

Slotul are un RTP (Return to Player) de 95.76%, ceea ce il plaseaza intr-o gama medie in comparatie cu alte sloturi video. Volatilitatea jocului este considerata medie, oferind un echilibru intre frecventa si marimea castigurilor.

 

Cum joc Dice&Roll Demo?

Dice & Roll este un slot care atrage prin simplitatea si eleganta sa, fiind ideal pentru jucatorii care apreciaza tematica clasica a fructelor, dar cauta totodata o nota moderna. Cu posibilitatea de a castiga premii mari prin jackpotul progresiv si functia de pariere, acest joc promite distractie si emotii pentru toti entuziastii sloturilor. Incearca-l si tu pe site-ul nostru, bonus7 in sectiunea pacanele gratis si vezi daca norocul ti-e alaturi cand zarurile incep sa se rostogoleasca pe role!