Pentru a avea sansa de a castiga la pariuri, primul pas este sa efectuezi o depunere, o practica comuna in randul tuturor caselor de pariuri, inclusiv Betano. Vestea buna este ca procesul de depunere la Betano este intuitiv si ofera diverse optiuni pentru efectuarea unui depozit.

In cadrul acestui articol, vom explora diferitele metode disponibile si pasii necesari pentru a depune fonduri in mod sigur la Betano.

Desi suma minima necesara pentru depunere poate varia in functie de metoda selectata, iti vom furniza detalii complete pentru fiecare optiune in parte.

Metode de depunere Betano

Imediat ce ai finalizat inregistrarea pe Betano, vei fi redirectionat catre pagina pentru efectuarea primei depuneri. Daca preferi sa nu depui fonduri imediat dupa crearea contului, poti selecta optiunea „Depunere” situata in coltul superior drept al paginii, la orice moment. Exista patru metode principale de depunere disponibile:

  • Card de credit/debit: Este cea mai comuna metoda, cu o depunere minima stabilita la 20 de lei.
  • Revolut: Indiferent daca folosesti un card Revolut Mastercard sau Visa, poti efectua o depunere rapida si simpla la Betano.
  • Servicii de transfer online: Ai la dispozitie trei optiuni - Skrill, Paysafecard si Neteller. Atat pentru Skrill cat si pentru Paysafecard, suma minima de depunere este de 20 de lei, in timp ce pentru Neteller, suma minima este de 40 de lei.

Trebuie sa tii cont ca Betano aplica un comision de 2% pentru fiecare depunere, indiferent de metoda utilizata, iar transferul fondurilor este instantaneu. In plus, Betano ofera un bonus pentru primul depozit efectuat prin card sau Paysafecard.

Cum faci o depunere+ comision depunere Betano

In continuare, iti vom detalia fiecare metoda de depunere disponibila la Betano, astfel incat sa poti alege optiunea care ti se potriveste cel mai bine. Vei descoperi si Betano.Cash, o solutie inovatoare si simpla pentru a alimenta contul tau Betano. Dupa ce ti-ai creat contul, selecteaza optiunea „Depunere” din partea superioara dreapta a ecranului principal. Vei fi redirectionat catre o pagina unde poti specifica suma si metoda de plata preferata. Retine ca, conform legislatiei actuale, operatorii de pariuri sunt obligati sa perceapa un comision de 2% la fiecare depunere si un comision de 1% la retragere.

Depunere cu cardul credit/debit

Pentru a efectua un depozit folosind un card de credit sau debit la Betano, urmeaza acesti pasi simpli: alege optiunea de plata cu cardul, care te va ghida spre sectiunea de „Adaugare card nou”. Aici, vei introduce informatiile cardului tau - numarul cardului, data de expirare (luna si anul), precum si numele titularului cardului, asa cum apar pe fata cardului. Dupa ce apesi „Salveaza”, vei introduce suma pe care doresti sa o depui si codul CVV de pe spatele cardului, care este format din trei cifre. Asigura-te ca folosesti un card emis pe numele tau. Retine ca, desi este posibil sa pariezi utilizand un Card Avantaj, nu recomandam acest lucru. Iti sugeram sa pariezi intr-un mod responsabil.

Depunere prin Paysafecard Betano

Daca intentionezi sa beneficiezi de bonusul pentru prima depunere, iti sugeram sa optezi pentru Paysafecard. Este o optiune populara printre jucatorii online datorita simplitatii sale de utilizare, functionand pe un principiu similar cu cartelele preplatite pentru telefon, unde incarci fonduri destinate pariurilor.

Pentru a accesa acest serviciu, va fi necesar sa iti creezi un cont, un proces rapid care nu dureaza mai mult de cateva minute.

Depune bani prin Skrill pe Betano

Selecteaza optiunea pentru Skrill, introdu adresa ta de e-mail si suma pe care doresti sa o transferi. Dupa ce apesi „Depunere”, vei fi directionat catre site-ul Skrill unde trebuie sa te autentifici si sa confirmi tranzactia. Procesul de creare a unui cont Skrill este rapid si simplu.

Skrill functioneaza similar unui portofel digital si este o metoda frecvent utilizata pentru depuneri online, in special in domeniul pariurilor sportive.

Neteller depunere bani Betano

Neteller este o alternativa la Skrill pentru depunerile la Betano, desi nu este la fel de populara. Acest lucru se datoreaza faptului ca suma minima necesara pentru a depune prin Neteller este de 40 de lei, si nu ofera avantaje suplimentare fata de Skrill, ceea ce o face o optiune mai putin favorita pentru depunerile Betano.

Indiferent de metoda de plata aleasa, este important sa stii ca atat informatiile personale cat si fondurile tale sunt protejate de tehnologii avansate de securitate.

Un neajuns al utilizarii portofelelor electronice precum Skrill si Neteller este ca acestea nu sunt eligibile pentru bonusul de bun venit de 100% oferit de Betano. Pentru a beneficia de bonusul asociat cu primele doua metode mentionate, trebuie sa depui o suma minima de 25 de lei.

Depunere Betano.Cash

Noua optiune Betano.Cash redefineste comoditatea in materie de depuneri online, eliminand necesitatea unui cont bancar sau a unui card. Iata cum poti beneficia de aceasta metoda:

Acceseaza sectiunea „Depunere” pe site-ul Betano si selecteaza Betano.Cash.Introdu suma pe care vrei sa o depui si apasa pe „Depunere”.

Un cod QR unic se va genera automat.Consulta pagina Betano.Cash pentru a localiza cel mai apropiat punct SelfPay.Deplaseaza-te la statia SelfPay si alege optiunea Betano.Cash din meniu.Introdu codul de plata obtinut si suma dorita la statia SelfPay.Confirma tranzactia si fondurile vor fi transferate imediat in contul tau Betano.

Descopera usurinta si rapiditatea depunerilor cu Betano.Cash!

Parere depunere Betano

Feedback-ul primit din partea comunitatii online si a pariorilor indica faptul ca procesul de depunere la Betano este perceput ca fiind direct si eficace.

Varietatea metodelor de depunere disponibile, incluzand cardurile bancare, e-wallet-urile si transferurile bancare, este apreciata de utilizatori. Acestia remarca viteza cu care depunerile sunt procesate si fondurile creditate in conturile lor.

De asemenea, se observa o apreciere pentru masurile de securitate pe care Betano le aplica in timpul tranzactiilor de depunere.

Tehnologiile de criptare de ultima ora sunt implementate pentru a proteja informatiile personale si financiare ale clientilor.

Utilizatorii se simt protejati si incredintati cand isi introduc datele sensibile pentru depuneri. In general, experienta utilizatorilor cu procesul de depunere este pozitiva, contribuind la o impresie favorabila asupra platformei Betano.

Alimentarea contului tau Betano este un proces simplu si accesibil, cu diverse optiuni disponibile. Pentru a maximiza beneficiile, iti sugeram sa utilizezi un card bancar sau Paysafecard, ceea ce iti va permite sa accesezi bonusul de bun venit Betano.

Bonus de bun venit

Bonus de Bun Venit pana la 1000 RON

  • 100% Bonus pana la 1000 RON
  • Dublu de Jucat: Depui 100, Joci cu 200
  • Exclusiv pentru Jucatorii Noi
string(53) "+ Bonus la depunere "

Aceasta iti va mari sansele de castig si iti va extinde posibilitatile de pariere.