40 Super Hot Demo

In acest articol vom discuta despre bine cunoscutul 40 Super Hot, unul dintre cele mai populare jocuri de tip slot din Romania! De la legalizarea jocurilor de noroc in anul 1989, industria gamblingului a fost in continua crestere, multi oameni atribuind acest success inclinatiei romanilor catre castigurile rapide si fara mult effort.  Acest success a avut effect direct asupra dezvoltarii si bineinteles asupra jocurilor propuse de furnizori.

 

Cuprins

40 SUPER HOT

Caracteristici 40 SUPER HOT

TABEL DE PLATA, SIMBOLURI SI GRAFICA 40 SUPER HOT

POT JUCA 40 SUPER HOT ONLINE?

Caracteristici 40 SUPER HOT

 

Daca vrei sa incerci super popularul joc  40 Super Hot iti vom spune ca acest joc este disponibil in majoritatea salilor de jocuri de noroc cat si in varianta online, pe orice platforma care dispune de furnizorul Amusnet – EGT. Pe site-ul nostru gasesti varianta gratis, unde poti vedea ce potential are acest joc! Daca ti-a placut experienta asta, poti obtine un bonus de bun venit si poti incerca 40 Super Hot pentru adevaratul sau potential!

Vom incepe prin a discuta despre rata de plata a jocului 40 Super Hot. Fiind un joc destul de vechi am putea spune, data lansarii lui a fost 03.12.2014, deci 10 ani de cand 40 Super Hot ofera oamenilor diferite experiente, 40 Super Hot a avut la lansare un impact major datorita formatului sau in 40 de linii. RTP-ul ( Return to Player ) acestui joc este de 95.81%, o ratade plata buna avand in vedere notorietatea jocului in momentul actual, la 10 ani de lansare.

Revendica aici BONUSURI FARA DEPUNERE si poti incerca si tu sa prinzi premiul cel mare la 40 SUPER HOT!

In continuare vom prezenta formatul jocului, unul foarte cunoscut in ziua de azi. 40 Super Hot este un joc in 40 de linii fixe, adica nu poti schimba numarul de linii de plata, cu 5 role vertical si 4 randuri orizontale.  Miza minima pe care poti juca 40 Super Hot este 0.4 Ron iar cea maxima este 500 Ron. Numarul minim de simboluri pentru a primi o plata este de 3 simboluri de acelasi fel legate, platile crescand in functie de cat de multe simboluri leaga jocul si daca liniile sunt complete sau nu.

Ecranul de joc este unul simplu de inteles, ca la majoritatea jocurilor de la furnizorul Amusnet – EGT. Pentru cei care deja au jucat un joc de la acest furnizor va fi foarte usor sa joace si 40 Super Hot, dar pentru cei care nu au experimentat pana acum acest lucru, aveti aici varianta gratis care este identica cu cea din cazinouri, unde se joaca pe bani reali!

TABEL DE PLATA, SIMBOLURI SI GRAFICA 40 SUPER HOT

 

Sentimentele oamenilor atunci cand intra intr-o sala de jocuri pentru prima data sunt diferite de la om la om. Unii pun ochii pe prima masa de poker si merg sa ii observe pe jucatori, altii prefera sa se plimbe prin cazino si sa vada ce fel de metode de divertisment ofera sala in care tocmai au intrat. In Romania, cei mai multi oameni merg pentru prima data intr-o sala de jocuri pentru incerca bine cunoscutele sloturi! Ca au auzit de la un prieten despre un castig fantastic sau din pura curiozitate, sloturile fiind o metoda de divertisment foarte populara in tara noastra, multi oameni au intrat intr-o sala de jocuri de noroc. Si daca ii vei intreba pe jucatorii mai experimentati daca au auzit de jocul 40 Super Hot, cu siguranta 99 % dintre ei vor stii despre ce joc este vorba!

40 Super Hot este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc din Romania, poate datorita formatului in 40 de linii care ofera sanse mai mare de plata, poate datorita graficii simple si foarte usor de inteles,  dar multi jucatori spun ca tabelul de plati si functia Gamble ar fi factorii care ii fac sa incerce acest joc pe care il prezentam.

La 40 Super Hot veti gasi simbolurile clasice reprezentate prin fructe ( cirese, lamai, portocale,prune, pepeni, struguri ). Ce il face sa fie deosebit fata de restul jocurilor de acest tip este folosirea simbolului 7. La majoritatea jocurilor de tip slot de la Amusnet – EGT, simbolul 7 reprezinta cel mai mare symbol de plata al jocului. La 40 Super Hot insa, desi ofera tot cel mai mare castig dintre toate simbolurile, este folosit si ca WILD al jocului, adica poate inlocui orice symbol de pe ecran, in afara de SCATTER. Scatter-ul de la 40 Super Hot este recunoscut ca unul dintre cele mai rare simboluri de plata deoarece, atunci cand jocul ofera maximul de scattere pe ecran, adica 5, plata va fii de 500 x Miza.

Da click aici daca vrei sa te joci la orice cazino fara sa depui bani, doar cu rotiri gratuite!

POT JUCA 40 SUPER HOT ONLINE?

Bineinteles ca DA! Popularitatea si notorietatea jocului 40 Super Hot in Romania sunt uriase. Deci nu am fost deloc surprinsi atunci cand Amusnet – Egt a facut posibila mutarea acestui joc si in mediul online.

Cum am spus si mai devreme, puteti juca 40 Super Hot pe orice cazino online care are in portofoliul sau furnizorul Amusnet – Egt. Tot ce trebuie sa faceti este alegeti o platforma de joc, sa va creati cont si sa il verificati, daca nu stiti sa faceti asta aveti aici un ghid de inregistrare, si sa gustati pentru prima data jocurile noroc in varianta online!

IMPORTANT! Jocurile de noroc pot fi o sursa de divertisment, dar si periculoase daca nu sunt jucate responsabil. Jucatorii ar trebui sa isi stabileasca limite de timp si bani si sa joace doar pe platforme licentiate si reglementate. Jucand responsabil, va puteti bucura de jocurile de noroc online ca o forma de divertisment fara a va pune in pericol finantele sau bunastarea.